Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Abatorul lui Trăşculescu, în faliment


   Abatorul familiei Trășculescu va intra în faliment. Magistrații Tribunalului Vrancea au decis, ieri, trecerea firmei SC TRDM Dollar Prod SRL, administrată de Silviu Florin Trășculescu, la faliment. „La termenul din data de 15.01.2013, instanța admite cererea. Dispune trecerea debitoarei la faliment. Termen pentru continuarea procedurii la 12.02.2013”, se arată în încheierea de ședință a completului de judecată de la Tribunalul Vrancea, Secția de Contencios, învestit cu soluționarea cauzei.
   Cererea de trecere la procedura următoare a venit din partea lichidatorului judiciar Lexpro Insolv IPURL.
   Firma a intrat în insolvență după ce nu a reușit să își plătească datoriile către cre-ditori, în valoare de aproximativ două milioane de euro. Pe lista creditorilor se regă-sesc Direcția Generală a Finanțelor Publice, Ate Bank România- Sucursala Focșani, Administrația Fondului pentru Mediu, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Vrancea, SC Nitech SRL, SC Compania de Utilități Publice SA, SC Electrica Furnizare SA prin Agenția Focșani, SC Consinterfin SRL, SC Premium Porc SRL, SC Annona Vys Ap SRL, SC Comple-xul de Porci Brăila SA. Cea mai mare datorie, de peste șapte milioane de lei a fost acumulată față de Ate Bank România- Sucursala Focșani, de la care SC TRDM Dollar Prod SRL a contractat mai multe credite, pe care apoi nu a reușit să le mai plătească.
   Silviu Florin Trășculescu a solicitat încă din luna mai a anului 2011, intrarea în insolvență a firmei. După mai multe termene acordate pentru continuarea procedurii insolvenței și negocierea planului de reorganizare la data de 14 februarie 2012, se confirmă de către instanța de judecată instrarea în reorganizare judiciară conform planului propus de debitor. După alte patru termene de judecată acordate pentru continuarea procedurii insolvenței, instanța a admis cererea de intrare în faliment. Afacerile au mers foarte bine când în firmă era implicat și fiul lui Silviu Florin Trășculescu, fostul deputat PDL Alin Trășculescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?