Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Rugbistul Marius Antonescu, convocat la Naţionala în 7


   Echipa națională de rugby în 7 s-a reunit în 2013 și a început anul cu o serie de antrenamente. Antrenorul Bogdan Muntean a declarat că principalul obiectiv al echipei din acest an este: „menținerea în grupa de elită a Grand Prix-ului european. Jucătorii au fost testați în această săptămână, iar lucrurile au decurs foarte bine având în vedere perioada de tranziție prin care au trecut. Rezultatele au fost bune și ne dau speranțe pentru reușita activităților viitoare”. Lotul se va reuni pentru antrenamente în fiecare marți și miercuri, până la sfârșitul lunii martie și va cuprinde jucători din București, iar staff-ul tehnic vizează deja participarea la câteva turnee pregătitoare.
   Printre jucătorii care se află în pregătiri cu echipa națională se află și rugbistul focșănean Marius Antonescu, în prezent component al echipei Dinamo București. Pe 8 și 9 iunie, Romania 7’s va participa la Campionatul European de rugby în 7 de la Lyon, urmând ca în luna septembrie să facă deplasarea în Anglia, pentru același turneu.
   Ultima etapă a campionatului va avea loc pe 21 și 22 septembrie la București. „Sperăm ca școala de rugby vrânceană să aibă cât mai mulți sportivi convocați la acțiunile Loturilor Naționale„, ne-a declarat Viorel Ion, director de dezvoltare în cadrul Federației Române de Rugby și antrenor emerit la Liceul cu Program Sportiv Focșani.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?