Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Un tânăr de 19 ani s-a drogat împreună cu bunica sa, apoi a violat-o


   Un tânăr de 19 ani, din comuna Sihlea, și-a violat bunica de 62 de ani, în noaptea de luni spre marți. Potrivit anchetatorilor, cei doi au consumat alcool, apoi s-au drogat cu prenadez. Amețit și bine-dispus, tânărul a profitat de bunica sa, fără să se gândească la consecințe. Acum, el se află în arest, pe numele său fiind emis mandat pentru 20 de zile.

   Un tânăr de 19 ani, din comuna Sihlea, a fost arestat preventiv după ce și-a violat bunica. Cătălin Giot locuia în același imobil cu femeia, în vârstă de 62 de ani, mama tatălui său. Potrivit unor surse, cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice, apoi s-ar fi drogat cu prenadez. 
   Anchetatorii spun că luni seara, tânărul împreună cu bunica sa ar fi consumat alcool, apoi s-ar fi drogat cu vapori de prenadez. Cătălin Giot a uitat că femeia cu care locuia în casă este chiar bunica sa și a abuzat de aceasta. A obligat-o pe femeie să întrețină raporturi sexuale cu el, iar după ce partida s-a încheiat s-a culcat, fără să-și imagineze că bunica îl va da pe mâna poliției. În dimineața următoare, în jurul orei 10.00, femeia a sesizat poliția. Între timp, nepotul său și-a dat seama că ar putea fi tras la răspundere pentru fapta sa și a plecat de acasă. A fost găsit de polițiști două ore mai târziu. „La data de 8 ianuarie a.c., polițiștii din Gugești au fost sesizați de G. Floarea, de 62 de ani, din comuna Sihlea, despre faptul că în noaptea de 7/8 ianuarie 2013 ar fi fost agresată sexual. În urma verificărilor efectuate cu operativitatea de polițiști, s-a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă. S-a stabilit că G. Cătălin, în vârstă de 19 ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice a obligat-o să întrețină un raport sexual normal. Suspectul a fost reținut de polițiști”, a transmis inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Tânărul obișnuia să se drogheze

   Potrivit anchetatorilor, tânărul obișnuia să se drogheze cu tot felul de substanțe, nu doar cu prenadez. În seara în care și-a violat bunica, el i-a dat acesteia prepaptul său, pentru ca și aceasta să trăiască senzații tari. Anchetatorii nu exclud ca tânărul să fi consumat și etnobotanice, el povestind că în cursul zilei de luni a fost la Focșani și a fumat ceva care l-a făcut să râdă.
Văzând că împotriva sa sunt suficiente probe, tânărul și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor. Băiatul nu a mai creat probleme, în localitate, el nefiind cercetat în vreun dosar penal. A rămas în grija bunicii după ce tatăl său a murit, iar mama a plecat la muncă în Italia. Din când în când, Cătălin Giot mai mergea la mama sa, unde stătea o vreme, dar apoi se întorcea acasă. Oamenii din localitate știau că bunica și nepotul obișnuiau să consume alcool, dar nu și-au imaginat niciodată că băiatul ar putea să o violeze pe femeie.
   Marți, după ce s-a confirmat că femeia de 62 de ani a fost victima unui viol, Cătălin Giot a ajuns la poliție pentru a fi audiat, iar apoi la parchet. Pe numele său a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar câteva ore mai târziu a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Magistrații vrânceni au emis pe numele său mandat pentru 29 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?