Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Final de stagiu pentru juniorii CSM-ului


   Timp de șapte zile, 40 de juniori de la clubul de fotbal CSM Focșani s-au luptat cu nămeții la antrenamentele efectuate în cadrul stagiului de pregătire pe care l-au efectuat la Tîrlungeni (Brașov). „Copiii s-au mulat cât de cât pe ce le-am cerut, dar mai avem mult de muncă, pentru că unii au doar 15 ani și la nivel tactic încă nu evoluează așa cum îmi doresc. La majoritatea am văzut disponibilitatea de a învăța și asta mă bucură. Vreau ca jucătorii să conștientizeze că pot crește în valoare numai prin muncă și pot ieși din anonimatul județului”, a declarat antrenorul Puiu Oprișan, care pe durata cantonamentului l-a avut alături pe tehnicianul Alin Samoilă.
   La stagiul de pregătire au participat grupele de juniori 1997, 1998, 1999 și 2000. Cantonamentul micilor copii s-a bazat exclusiv pe exerciții fizice și jocuri sportive pentru pregătirea viitoarelor jocuri oficiale. Echipele Centrului de copii și juniori a CSM Focșani au dominat autoritar competițiile pe plan județean la care au participat în 2012. La 6 din cele 7 competiții oficiale organizate în acest an, echipele CSM Focșani s-au clasat pe primul loc, începând cu juniorii mari A1, continuând cu competițiile rezervate juniorilor C, D și E și terminând cu cea mai mică grupă care participă într-o competiție oficială, copii născuți după 1.01.2004. CSM Focșani este clubul sportiv care a înregistrat singurele succese importante ale fotbalului vrâncean în competițiile oficiale organizate la nivel național.
   Două dintre cele mai bune generații ale clubului, grupa 1999 (Under 14) și 2004 (Under 9) s-au calificat în finala Campionatelor Naționale organizate de FRF la categoria lor.

Juniorii care au efectuat cantonamentul:
– grupa 1997: Åžerkan Kumova, Cătălin Ivanciu, Mihai Borcea, Marius Iordan, Robert Negrea și Andrei Sfetan.
– grupa 1998: Andrei Glavana, Valentin Marin, Iulian Florea, Mădălin Puiu, Narcis Olaru, Marian Bogdan, Alexandru Duca, Alexandru Doagă, Sorin Rotaru, Gabriel Carabă, Săndel Ene și Cristian Ursu.
– grupa 1999: Ionuț Salaoru, Åžtefan Pădineanu, Alexandru Zaharia, Cătălin Dediu, Mădălin Tănase, Carlos Băiculescu, Constantin Budeanu, Marius Florea și Åžtefan Mănăstireanu.
– grupa 2000: Leonard Panica, Răzvan Dumitrașcu, Florin Soare, Adelin Segărceanu, Răzvan Marian, Ionuț Bobeică, Andrei Iordache, Alexandru Demeter, Ionuț Crăciun, Gabriel Chiriac, Marius Pepene, Bogdan Panaite și Andrei Munteanu.

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?