Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

18 intervenţii SMURD în două zile


   Pompierii vrânceni au avut 20 de intervenții în două zile. Două dintre acestea au fost pentru stingerea incendiilor, iar 18 pentru a acorda primul ajutor unor persoane cu probleme de sănătate. Printre cele mai frecvente motive pentru care au fost solicitate echipajele SMURD se regăsesc problemele abdominale și afecțiunile cardiace.
   Intervențiile pentru stingerea incendiilor au fost în localitățile Cârligele și Câmpineanca. Sâmbătă, în jurul orei 10.40, un apel primit prin intermediul numărului unic de urgență 112, la dispeceratul integrat ISU – Ambulanță, anunța producerea unui incendiu la gospodăria Lenuței A. din localitatea Cârligele. Pentru localizarea și lichidarea acestuia, la fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul  Detașamentului de Pompieri Focșani, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. La sosirea la fața locului, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați din acoperișul casei de locuit, construit din lemn cu învelitoare din tablă. Datorită intervenției prompte a pompierilor militari, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, evenimentul fiind, cel mai probabil, provocat de un coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.
   Duminică, în jurul orei 14.00, pompierii s-au deplasat în comuna Câmpineanca pentru a stinge un incendiu izbucnit la gospodăria Dumitrei B. În urma incendiului, provocat cel mai probabil de jar sau scântei provenite de la mijloacele de încălzit, au ars acoperișul unei magazii, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de 20 metri pătrați, și bunuri gospodărești depozitate în interiorul acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?