Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Concursuri pentru ocuparea posturilor deblocate din şcoli


   Persoanele care doresc să ocupe un post în sistemul educațional se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea posturilor unice deblocate în școlile din județ. Astfel, Colegiul Național „Al. I. Cuza” a optat să scoată la concurs un post de bibliotecar. La Colegiul „V. D. Cotea” și Liceul Pedagogic „Spiru Haret” va fi scos la concurs câte un post de secretar. De asemenea, la Grădinița din Odobești se scoate la concurs un post de îngrijitor, iar la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” se va organiza concurs pentru postul de muncitor.
   La Grădinița nr. 16 din Focșani este disponibil un post de administrator patrimoniu, funcție care nu a mai fost ocupată de mai bine de trei ani. Åži la Grădinița nr. 18 Focșani se va scoate la concurs un post de admi-nistrator patrimoniu. Concursurile vor avea loc luna aceasta.
   Potrivit metodologiei de organizare a acestui concurs, directorii au obligația să afișeze toate detaliile la loc vizibil, pentru ca toți cei interesați să beneficieze de șanse egale. Concursul va consta în două probe, practică și teorie. În luna decembrie 2012 au fost deblocate în sistemul educațional șapte posturi la nivelul județului Vrancea.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?