Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Sean Connery a refuzat să joace în „Eroi de sacrificiu 3”


   Sean Connery a refuzat propunerea lui Sylvester Stallone de a juca în „Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3”, film care aduce împreună cele mai mari nume ale producțiilor de acțiune. Legenda seriei „James Bond” Sean Connery a fost rugat de Stallone și regizorul Simon West să se alăture distribuției filmului cu numărul trei din seria „Eroi de sacrificiu”, pentru un onorariu de 610.000 de lire, dar și pentru ocazia de a-și lua rămas bun de la publicul său. Cu toate acestea, Connery, care are 82 de ani, a refuzat propunerea. „Sir Sean s-a retras oficial din activitate”, a declarat agentul actorului.
Filmul „Eroi de sacrificiu 2”, lansat în vara acestui an, îi aduce din nou împreună pe cei mai tari eroi de acțiune ai tuturor timpurilor – Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger și mulți alții. Pentru al treilea film din serie, Stallone și West își doresc să îi coopteze pe Clint Eastwood, Nicolas Cage, Harrison Ford, Mel Gibson și Wesley Snipes.
   Sean Connery și-a început cariera artistică în anii ’60, devenind cunoscut cu rolul agentului secret 007, din celebra serie James Bond. Scoțianul a jucat în multe filme, din genuri foarte diferite, precum „Indiana Jones și Ultima cruciadă”, „Vânătoarea lui Octombrie Roșu”, „Cavalerii mesei rotunde”, „Liga”, „Numele trandafirului”, „Capcană pentru hoț” sau „Incoruptibilii”, cu acesta din urmă câștigând premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar. În 2006, Sean Connery a fost omagiat de elita Hollywood-ului – Institutul American de Film i-a decernat premiul pentru întreaga carieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?