Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea astăzi şi vineri


ASTÄ‚ZI
Valorile de temperatură se vor situa în cea mai mare parte a țării peste cele obișnuite ale datei, cu maxime cuprinse între -3 grade în depresiuni și 8 grade în Subcarpații Getici și minime între -8 și 0 grade. Cerul va fi noros în Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și în zona Carpaților Orientali, unde local va ninge slab.
În celelalte regiuni înnorările vor fi doar temporare, iar precipitațiile, mixte, se vor semnala cu precădere în partea a doua a intervalului, în Banat, Crișana și pe arii restrânse în Moldova. Vor fi condiții de polei. Vântul va prezenta unele intensificări în zona înaltă de munte. În zonele joase, mai ales cele din sudul și sud-estul țării, dimineața și noaptea va fi ceață.

VINERI
Valorile de temperatură vor fi în creștere ușoară și se vor situa mult peste mediile climatologice ale datei, cu maxime între -1 grad în Transilvania și 8…9 grade în vestul exterm al țării și minime între -5 și 3 grade. Cerul va avea înnorări temporare și vor cădea precipitații, predominant ninsori la munte, mixte local în nord și centru și predominant ploi în vest și izolat în rest. Vor fi condiții de polei. Vântul va fi moderat, cu intensificări locale, iar la munte va sufla tare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?