Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Hugh Hefner s-a căsătorit în noaptea de Revelion


   Hugh Hefner, patronul grupului Playboy, și logodnica acestuia, Crystal Harris, mai tânără cu 60 de ani, s-au căsătorit în noaptea de Anul Nou. Hefner, în vârstă de 86 de ani, și Crystal, de 26 de ani, s-au căsătorit la reședința Playboy din Beverly Hills. Încântată, mai tânăra soție a lui Hefner și-a ținut admiratorii la curent pe toată durata ceremoniei și a petrecerii de după, cu postări pe Twitter. „Azi este ziua în care am devenit doamna Hugh Hefner. Sunt foarte fericită și mă simt norocoasă și binecuvântată”, a scris Crystal. Aceasta a mai postat și fotografii cu personalul din conacul Playboy, precum și cu decorul de petrecere sau cu Hefner și cu mama ei.
   Hefner și Harris programaseră să se căsătorească în iunie anul trecut, dar o neînțelegere între cei doi a dus la anularea evenimentului. Cei doi s-au împăcat, iar pe 12 decembrie, Hefner a anunțat că dorește să pășească în noul an ca bărbat însurat.
   Acesta este al treilea mariaj al patronului grupului Playboy care a mai fost căsătorit cu Mildred Williams – din 1949 până în 1959 – și cu Kimberley Conrad – din 1989 până în 2010. Hugh Hefner are patru copii: Christie Hefner (născută în 1952), David Hefner (născut în 1955), Marston Hefner (născut în 1990) și Cooper Hefner (născut în 1991).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?