Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Ultimele filme din 2012 la Cinema Balada şi Casa de Cultură Odobeşti


   Iubitorii de film sunt așteptați și în acest sfârșit de săptămână la cinema, pentru a urmări ultimele filme din acest an. La Cinematograful Balada sunt programate trei producții, pentru toate vârstele. De la ora 15.00, cei mici pot urmări cea mai recentă producție din seria „Spiderman”, „Uimitorul Spider-Man” (2012), un film de acțiune  și aventuri. Peter Parker este un licean retras, abandonat de părinți în copilărie și lăsat în grija unchilor săi. Descoperind o servietă misterioasă care aparținuse tatălui său, Peter se hotărăște să pornească pe urmele părinților săi, pentru a înțelege motivele care i-au făcut să-l părăsească. Cercetările sale îl duc direct la laboratorul doctorului Curt Connors, un personaj malefic. Peter e nevoit să ia niște decizii care-i vor schimba total viața. Puterile sale speciale vor face din el un erou, Spider-Man.
    De la ora 17.00 puteți urmări filmul de acțiune, aventuri și SF „Total Recall” (2012). Douglas Quaid (interpretat de Colin Farrell) face un voiaj imaginar al minții,  prin care evadează din existența sa frustrantă de muncitor într-o uzină. Deși are o soție frumoasă și iubitoare (interpretată de Kate Beckinsale), el este nemulțumit de viața pe care o duce și își dorește amintiri despre o existență de super-spion.
    Comedia de acțiune „Lovește și fugi” (2012) este al treilea film pe care îl puteți urmări la Balada, de la ora 19.00. Charlie Bronson, un șofer care fusese implicat în jafuri, fuge din programul de protecție a martorilor pentru a o duce pe iubita lui la Los Angeles, unde aceasta nu trebuie să piardă slujba la care visase toată viața. Călătoria lor devine comic de periculoasă când se trezesc urmăriți de agenții federali, dar și de foștii interlopi cu care lucra Charlie. Prețul la oricare din aceste filme este 5 lei.
    Film va fi duminică, de la ora 11.00, și la Casa de Cultură „C. C. Giurescu” din Odobești. În special pentru copii, va fi proiectat filmul de animație „Cursa mare de Crăciun”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?