Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

A murit după ce s-a înecat cu mâncare


   Un bărbat de 53 de ani, din comuna Grivița, județul Galați, a murit în Ajunul Crăciunului, după ce s-a înecat cu mâncare. Tragedia s-a produs în timp ce bărbatul se afla în localitatea vrânceană Măicănești, pe data de 24 decembrie, în jurul orei 22.00. Potrivit oamenilor legii, victima lucra ca și cioban la o stână de pe raza comunei Măicănești.
   După ce și-a pus animalele la adăpost, Lică Grigoraș s-a așezat la masă. Omul s-a înecat cu mâncare, iar la scurtă vreme a murit, fără ca echipajul medical ajuns la fața locului să mai poată face ceva pentru a-i salva viața. Polițiștii spun că pe trupul neînsuflețit al bărbatului nu au fost observate urme vizibile de violență, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Medicii legiști vor fi cei care vor stabili cu exactitate cauzele morții gălățeanului.
   Acesta nu este singurul deces cercetat de polițiștii din Măicănești. Tot în Ajunul Crăciunului, oamenii legii au fost anunțați că Titi F., de 50 de ani, a fost găsit decedat în locuința sa din localitatea Nănești. Echipa operativă ajunsă la fața locului a stabilit că nu există suspiciuni cu privire la cauza morții, pe trupul neînsuflețit al bărbatului nefiind observate urme de violență. Åži cadavrul lui Titi F. a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?