Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Ajutoare de la Consiliul Judeţean pentru copiii şi bătrânul din Lăstuni


    Frățilă Datcu, bătrânul din Lăstuni despre a cărui situație inumană ați putut citi în ediția de ieri a cotidianului nostru, a primit o sobă, ieri, donată de un sponsor generos, la inițiativa președintelui Consiliului Județean, Marian Oprișan. Tot din partea Consiliului Județean, bietul bătrân a primit haine groase, căciulă, fular, ciorapi și alimente, care să-i facă perioada iernii suportabilă.
    Nici cei șase copii ai Nelei Vlăsceanu, care-l așteptau pe Moș Crăciun desculți, nu au fost uitați. Ei au primit o mulțime de jucării, dulciuri, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, precum și șosete din partea Consiliului Județean, la inițiativa președintelui Marian Oprișan.
    De asemenea, cititorii noștri s-au implicat cu foarte multă generozitate în Campania noastră, „Dăruiește speranță de Crăciun”, și au trimis acestor copii precum și celorlalți zece copii din Suraia, articole de îmbrăcăminte și jucării, alimente și articole de igienă. Donațiile vrâncenilor, toate făcute sub anonimat, vor reuși să transforme Crăciunul acestor oameni într-un moment fericit!
    Pe larg, despre toate cazurile prezentate până acum în cadrul Campaniei noastre „Dăruiește speranță de Crăciun” puteți citi accesând:

http://www.monitorulvn.ro/articole/video-si-galerie-foto-craciun-in-agonie-de-sarac-ce-e-se-incal-a-cu-fesul_2_139579.html

http://www.monitorulvn.ro/articole/video-si-galerie-foto-zece-copii-frumosi-si-silitori-asteapta-de-la-mos-craciun-o-vaca_2_139532.html

http://www.monitorulvn.ro/articole/video-i-galerie-foto-copii-descul-i-in-asteptarea-lui-mos-craciun_2_139470.html

http://www.monitorulvn.ro/articole/video-i-galerie-foto-via-a-lui-stefan-costa-30-de-mii-de-euro_2_139424.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?