Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Petrache Gurguiatu: „Toată echipa s-a autodepăşit în acest an“


   Aflată la un moment dat într-o situație delicată din punct de vedere financiar, echipa de futsal a Focșaniului și-a respectat statutul și a înviat ca pasărea Phoenix. Cu ajutorul unor persoane care au înțeles că echipa de futsal a Focșaniului, participantă în Liga I, poate reprezenta la nivel național cu succes futsalul vrâncean, Progresul a găsit un ajutor din partea autorităților locale. Iar jucătorii și antrenorii și-au făcut treaba și nu i-au dezamăgit pe cei care au avut încredere în ei.
   După 11 etape, gruparea de pe Milcov se află pe locul 3, aceasta fiind și cea mai bună clasare a echipei de futsal de la înființare. „Au fost momente frumoase, cu bune și grele. Mulțumim pentru sprijinul acordat președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, Primăriei și Consiliului Local Focșani, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea, suporterilor și celor care au crezut în noi. Un mare rol l-au avut și antrenorii secunzi, Elvis Ilaș și Orlando Åžerbănică, care au fost alături de mine și și-au propus ca această echipă să ajungă cât mai sus în prima ligă a României. Un mare merit în ceea ce am realizat în acest an îl au și jucătorii, cărora le mulțumesc pentru dăruire și ceea ce au arătat pe teren. Toată echipa s-a autodepășit în acest an”, a spus Petrache Gurguiatu, antrenorul principal al echipei Progresul Focșani.
   În 11 etape din prima ligă a țării, Progresul Focșani a obținut șapte victorii și a suferit patru eșecuri, având golaveraj 63-60. Pe durata rundelor, echipa din Focșani s-a bazat pe următorul lot de jucători: Valentin Borș, Bogdan Sava, Claudiu Olărașu (portari), Emilian Chivu, Marin Ungureanu, Florin Săraru, Elvis Ilaș, Sorin Popa, Florin Stanciu, Sergiu Sava, Sorin Mîndrescu, Liviu Dumitriu și Gabriel Smărăndoiu. Campionatul ligii I la futsal se va relua pe 28 ianuarie, când Progresul Focșani va întâlni în deplasare echipa KSE Tg. Secuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?