Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

CS Unirea Focşani şi-a modificat ierarhia celor mai buni sportivi


   Singurul club departamental din județ, CS Unirea Focșani, și-a modificat clasamentul primilor 10 sportivi ai anului, după ce s-a făcut o analiză mai atentă a rezultatelor obținute de sportivi în acest an competițional. Astfel, pe primul loc se află Alin Năstasă, de la secția de tir sportiv. Trăgătorul pregătit de Adrian Alaci a obținut în acest an patru medalii de aur (două la individual și două cu echipa) la Campionatele Naționale de juniori I și II și l-a devansat în clasament pe atletul Vlad Dulcescu. Pe treapta a treia a podiumului s-a clasat judoka Albert Florea. 

Cei mai buni sportivi ai CS Unirea Focșani în 2012
Probe olimpice:

1. Alin Năstasă (tir sportiv),
2. Vlad Dulcescu (atletism),
3. Albert Florea (judo),
4. Andreea Åžtefănescu (judo),
5. Costel Zaharia (tir sportiv),
6. Alexandru Åžoldănescu (tir sportiv),
7. Alexandru Stanciu (tir sportiv),
8. Oana Tuvene (atletism),
9. Sorela Iordăchescu (atletism),
10. Claudia Prisecaru (atletism).

Probe neolimpice
1. Teodora Strompl,
2. Radu Mihai,
3. Ionuț Mălinoiu,
4. Mădălin Enache,
5. Alexandra Rogojinaru (toți de la secția de karate). Teodora Strompl este o sportivă adusă la clubul de pe Milcov de la clubul Aikoshin București și care a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial de karate SKDUN, întrecere care s-a desfășurat la Milano (Italia), la junioare, proba kumite, categoria +50kg și medalia de aur cu echipa feminină a României.

Dulcescu și Voicu se bat pentru supremație
Cel mai important for sportiv din județ, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, îi va premia pe cei mai buni performeri ai Vrancei care au obținut rezultate meritorii în acest an, în cadrul unei festivități de gală care va avea loc miercuri, 19 decembrie, la ora 17.30, la Cinematograful Balada din Focșani. Titlul de cel mai bun sportiv al județului este disputat de doi atleți, Vlad Dulcescu (Unirea) și Cătălin Voicu (Steaua București). Voicu a concurat pentru LPS-CSM 2007 Focșani până în luna august, când s-a transferat la clubul stelist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?