Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Pedeapsă menţinută pentru bărbatul care şi-a violat fiica de 5 ani


   Bărbatul acuzat că și-a violat fetița de cinci ani va rămâne cu pedeapsa de opt ani de închisoare. Magistrații Curții de Apel Galați au respins apelul formulat de inculpat, împotriva sentinței de condamnare dată de magistrații Tribunalului Vrancea. „Menține starea de arest a inculpatului. (…) deduce din pedeapsă durata reținerii și arestării preventive cu începere de la data de 28.03.2012 la zi, respectiv 07.12.2012”, se arată în decizia dată de judecătorii gălățeni, care poate fi atacată cu recurs.
   La instanța de fond, Ionel Nicușor era obligat să achite fiicei sale, de numai 5 ani, daune morale de 15.000 de lei și câte 200 de lei pe lună contribuție la întreținerea acesteia până va împlini vârsta de 18 ani. Nicușor a fost arestat preventiv și a ajuns să fie judecat pentru viol și incest, după ce în noaptea de 25 spre 26 martie acesta a întreținut raport sexual cu propria fiică.
   Inițial, bărbatul nu a recunoscut ceea ce a făcut și a susținut că fetița s-ar fi lovit singură în zona genitală. Ulterior, a recunoscut fapta și a spus că o regretă. Fetița a avut nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale pentru a se reface fizic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?