Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Catherine Zeta-Jones s-a săturat să vorbească despre afecţiunea ei mintală: “Nu sunt o victimă”


   Anul trecut, Catherine Zeta-Jones a avut marele curaj de a vorbi publicului despre afecțiunea sa psihică, tulburare bipolară, și a spus că speră să poată ajuta la eliminarea stigmatului de boală mintală pentru persoanele care au această afecțiune. Cu toate acestea, în timpul unui interviu recent, pentru emisiunea Good Morning America de la ABC, actrița de origine galeză a declarat că s-a săturat să vorbească despre boala ei.
   Anul trecut în aprilie, Catherine a fost tratată într-un spital de psihiatrie pentru tulburări bipolare (sau maniaco-depresive), pe fondul stresului provocat de lupta împotriva cancerului de care suferă soțului ei, Michael Douglas. La momentul respectiv, agentul actriței a confirmat faptul că ea primește ajutor de specialitate pentru această afecțiune mintală.
   În ciuda faptului că actrița a vorbit foarte deschis despre starea ei atunci, în timpul interviulul acordat ABC, Catherine s-a arătat iritată de întrebarea reporterului, spunând că nu a vrut niciodată să iasă în față cu boala ei și nu vrea să fie văzută ca o victimă. „M-am săturat să vorbesc despre acest lucru pentru că niciodată n-am vrut să fiu tratată ca un exemplu pentru această afecțiune. N-am vrut să fac public acest lucru, ci doar s-a aflat”, a spus Catherine afectată.
   De asemenea, Michael Douglas a făcut public în septembrie anul trecut faptul că fiul său Dylan, în vârstă de zece ani, „are nevoi speciale”. Actorul a declarat că familia sa a luat decizia de a se muta din Insulele Bermude la New York pentru ca fiul lor Dylan să poată primi îngrijirea medicală de care are nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?