Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

ULTIMA ORĂ: Petru Filip a votat la Dumitreşti cu toate că drumul este blocat


   Candidatul USL pentru Colegiul 1 Senat, vicepreședintele Senatului, Petru Filip, a votat în această după amiază în comuna Dumitrești. Deși sectorul de drum național Bordești-Dumitrești era blocat din cauza căderilor de zăpadă și a viscolului, senatorul Petru Filip a reușit să ajungă la secția de votare din Dumitrești la care a ales să voteze.
   Petru Filip a declarat că a votat pentru viitorul României, pentru schimbare, pentru ca „România să iasă din zona conflictelor sterile”.
   „Sper că votul de astăzi va duce la schimbarea absolut necesară pentru viitorul României, pentru că în mod cert fără o asemenea schimbare, România rămâne într-o zonă a conflictelor sterile și a consumului de energie într-o direcție falsă.
   Sper că românii, în toată această perioadă de campanie electorală, au înțeles nevoia participării lor la vot, chiar dacă vremea nu este favorabilă.
   Sper ca oamenii să fi înțeles că România are nevoie de această schimbare care să ducă țara în zona realizării proiectelor de care are nevoie, de la partea de reorganizare administrativă și până la politicile privind atragerea de capital, de investitori, pentru ca problema locurilor de muncă de care oamenii se plâng pe bună dreptate, să poată fi rezolvată. Evident că este nevoie de schimbare”
, a spus senatorul Petru Filip.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?