Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Hoţii au furat echipamente de 30.000 lei din Staţia de Repompare a Apei


   Hoții au produs o pagubă însemnată în vistieria Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, după ce au sustras de la Stația de Repompare a Apei de pe raza comunei Măicănești echipamente electrice din argint industrial, cupru și bare din aluminiu. Stația este amplasată în câmp, hoții provocând o pagubă de aproximativ 30 de mii de lei.
   Dispariția echipamentelor a fost observată miercuri dimineața, atunci când au fost sesizați și polițiștii din localitate. Din verificări a reieșit că în noaptea de 4 spre 5 decembrie, atunci când paznicul ar fi lipsit de la post, întâmplător sau nu, persoane necunoscute până în acest moment au ajuns în interiorul stației, după ce au forțat un lacăt. Potrivit unor surse, necunoscuții au furat echipament electric din argint industrial și cupru, dar și mai multe bare din aluminiu.
   Polițiștii din localitate fac verificări pentru a-i identifica pe suspecți, dar și pentru a recupera echipamentele furate, în cazul în care acestea nu au fost deja vândute. Reprezentanții ANIF Vrancea ne-au precizat că Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare are un contract de pază, încheiat cu o firmă specializată, iar acesta din urmă va răspunde pentru prejudiciul creat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?