Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Guvernul USL a alocat 627 mii lei SAJ Vrancea


   În contul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea va intra, în cursul săptămânii viitoare, suma de 627 mii de lei. Acești bani au fost alocați de Guvernul USL prin redistribuirea și reechilibrarea bugetului între serviciile de ambulanță județene, la mijlocul lunii noiembrie.
   Medicul Vitalie Bețișor, managerul SAJ, ne-a precizat că acești bani vor fi folosiți pentru plata datoriilor către furnizori, urmând a fi acordate atât bonurile de masă cât și drepturile salariale ale angajaților. „În momentul în care vom vedea banii în cont, vor fi plătiți furnizorii, reparațiile auto, vor fi acordate bonurile de masă ale angajaților, dar și salariile”, ne-a precizat managerul Bețișor.
Mihai Copaci, președintele Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea, ne-a declarat că pe lângă fila de buget care a venit pentru SAJ Vrancea, au fost primite de la Casa Națională credite de angajament pentru programele naționale de sănătate. „Am primit credite de angajament pentru luna decembrie, adică ce se poate consuma, pentru programele naționale de sănătate în valoare de aproximativ 3 milioane de lei. S-a primit pentru HIV/SIDA, Diabet și Boli Rare”, spune Mihai Copaci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?