Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Două fabrici din Mărăşeşti, vizitate de candidaţii USL


   Laurențiu Å¢igăeru-Roșca, candidatul USL în Colegiul 5 pentru Camera Deputaților, și Cristian Dumitrescu, candidatul USL în Colegiul 2 Senat, împreună cu echipele de campanie, au mers, miercuri, în orașul Mărășești. Aici, au vizitat o fabrică de confecții și una de mobilă, alături fiindu-le primarul Valerică Chitic, viceprimarul Ioan Ostafi și consilierii locali USL. „De aici am plecat spre Călimănești și Pădureni, unde oamenii ne-au întâmpinat cu căldură și au ținut să ne asigure de votul lor pe 9 decembrie 2012. Ne-au spus că și-au pus toate speranțele în USL și că așteaptă ca aceste alegeri parlamentare să aducă în sfârșit liniștea mult dorită în țară de către toți românii”, precizează Laurențiu Å¢igăeru-Roșca.
   Ieri, de ziua Sfântului Nicolae, „am participat la hramurile bisericilor din Garoafa și Doaga”, arată Å¢igăeru-Roșca. La invitația preoților parohi Ovidiu Chirilă și Iulian Drăgan, „am asistat, împreună cu primarul Gheorghe Maghiaru și viceprimarul Laurențiu Diaconu, la slujba de Sfântul Nicolae, patronul spiritual al celor două biserici”. „În tot acest timp, echipa mea de campanie a mers prin Haret – Mărășești. Oamenii de aici s-au bucurat de prezența colegilor mei și i-au rugat să transmită candidaților USL, sănătate și succes pentru ziua de 9 decembrie 2012”, afirmă candidatul USL în Colegiul 5 pentru Camera Deputaților.
   În partea a doua a zilei de ieri, echipa de campanie a lui Laurențiu Å¢igăeru-Roșca a mers încă o dată în comuna Biliești. „Ca și la precedentele vizite, oamenii și-au exprimat speranța că victoria USL de duminică le va aduce un trai mai bun pentru ei și familiile lor. Tocmai de aceea, oamenii care au stat de vorbă cu colegii mei au spus că sunt pregătiți să voteze candidații USL la Camera Deputaților și Senatul României”, declară Laurențiu Å¢igăeru-Roșca.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?