Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Preşcolarii Grădiniţei nr. 13 s-au întâlnit mai repede cu Moş Crăciun


   Elevii claselor a VII-a A din cadrul Åžcolii „Nicolae Iorga” din Focșani s-au dovedit a fi ajutoare de nădejde pentru Moș Crăciun. Ei i-au vizitat ieri pe preșcolarii grupei mari de la Grădinița nr.13, în cadrul unei activități dedicate sărbătorilor de iarnă.
   Coordonați de educatoarele Laura Lungu și Viorica Pristavu, preșcolarii au primit vizita ajutoarelor Moșului, elevii clasei a VII-a A coordonați de diriginta lor, profesoara Liliana Nițu, și de bibliotecara școlii, Adriana Măciucă. După susținerea unui program de poezii și colinde de Crăciun, cei mici au asistat emoționați la sosirea lui Moș Crăciun în persoană, care i-a răsplătit pe măsură, împărțindu-le daruri.
   Apoi, școlarii i-au îndrumat pe cei mici în realizarea unor desene cu personajele iernii și au împodobit bradul împreună. S-a realizat, astfel, o atmosferă cu personaje ca de basm, preșcolarii lăsându-i cu greu pe colegii lor mai mari să plece. „Ca într-o familie, copiii și spectatorii au trăit momente din lumea inegalabilă a copilăriei, iar coarda sensibilă a sufletului fiecăruia dintre cei prezenți a vibrat sub arcușul de cristal al glasului acestei vârste fericite”, a declarat profesoara Liliana Nițu, coordonatorul activității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?