Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

VIDEO şi GALERIE FOTO: Deputatul Ciprian Nica s-a întâlnit cu salariaţii Finanţelor Publice



   Deputatul Ciprian Nica, candidatul USL pentru Camera Deputaților în Colegiul 1 Focșani, a continuat, ieri, întâlnirile, cu locuitorii municipiului. Candidatul USL a mers, după amiază, la sediul Direcției Generale a Finanțelor Publice Vrancea și a împărțit pliante salariaților, după terminarea programului de lucru. Ciprian Nica a discutat cu funcționarii din Finanțe pe care i-a asigurat că guvernarea USL își va ține promisiunile și îi va respecta pe români, iar în următorii patru ani va milita pentru promovarea valorilor, pentru apărarea intereselor strategice ale României. „Am așteptat salariații Finanțelor Publice pe care i-am asigurat că vor avea sprijinul nostru și le-am spus să vină la vot pe 9 decembrie, să voteze USL pentru că este singura șansă pentru ca România să își revină ușor, ușor din haosul pe care l-a lăsat PDL”, a afirmat deputatul Ciprian Nica.
   El le-a cerut funcționarilor ca, pe 9 decembrie, să vină la vot pentru a decide cum trebuie să arate viitorul României. „Până pe data de 9 decembrie mai sunt câteva zile pe care eu le consider cruciale pentru viitor. 9 decembrie este ziua în care, împreună, vom hotărî pe ce drum va merge România. Trebuie să alegem dacă mai vrem să trăim conduși de către cei care au tăiat salariile, au impozitat pensiile, au închis școlile și spitalele sau vrem să fim reprezentați de oameni care își țin promisiunile și care îi respectă pe români”, a afirmat deputatul Ciprian Nica.
   Candidatul USL a prezentat și câteva dintre proiectele pe care vrea să le realizeze la Focșani în colaborare cu administrația județeană condusă de președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan. Principalele proiecte ale USL au ca obiectiv crearea de locuri de muncă pentru locuitorii municipiului, dar și de condiții de viață mai bune. Astfel, deputatul USL a arătat că o prioritate este realizarea zonei metropolitane Focșani și a unui Parc Industrial. „Voi sprijini administrația locală pentru reabilitarea Stadionului Tineretului din municipiul Focșani și a locurilor de joacă dintre blocuri. Voi sprijini administrația locală pentru realizarea unui studiu de trafic și pentru suplimentarea locurilor de parcare, inclusiv prin construirea de parcări subterane sau supraterane”, a precizat deputatul Ciprian Nica.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?