Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO şi GALERIE FOTO: Constantin Mîndrilă, învestit în funcţia de manager al Spitalului Judeţean


   Constantin Mîndrilă a fost învestit, ieri, în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani. La eveniment au participat vicepreședintele Consiliului Județean Ionel Cel-Mare, prefectul Cătălin Kanty Popescu, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului, medicul Mihai Nedelcu, și directorul DSP Vrancea, medicul Cătălin Graur. De asemenea, au fost prezenți inclusiv medicii șefi de secție din cadrul Spitalului Județean, care l-au felicitat pe noul manager. Prefectul Cătălin Kanty Popescu a dat citire ordinului semnat de Ministrul Sănătății, Raed Arafat, prin care Mîndrilă a fost confirmat în funcția de manager al Spitalului Județean.
   Noul manager al Spitalului Județean, Constantin Mîndrilă, a declarat că va implementa în cadrul unității un management nou, care va aduce la îmbunătățirea actului medical. „Sper ca de acum încolo să avem o colaborare cât mai bună. Eu vin cu un suflu nou, în sensul că voi aduce un management nou, în așa fel încât, împreună cu dumneavoastră, să ducem actul medical acolo unde îi este locul. Imediat după ce am fost numit în funcție, președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, m-a felicitat și mi-a spus că are mari așteptări de la mine. Îmi voi da toată silința și toată priceperea. Vreau să vă spun că Spitalul Județean de Urgență Focșani va deveni casa mea. Vă mulțumesc încă o dată și sper într-o colaborare cât mai bună!”, a declarat Constantin Mîndrilă.
   Vicepreședintele Consiliului Județean Ionel Cel-Mare a precizat că noul manager al Spitalului Județean va beneficia de toată susținerea necesară. El a adăugat că este convins că acesta va face numai lucruri bune în cadrul unității. „Am participat astăzi (ieri-n.r.) la numirea în funcție a noului manager al Spitalului Județean de Urgență din Focșani. Cu crezul și cu gândul că noul manager, domnul Constantin Mândrilă, va ști ce va trebui să facă pentru Spitalul Județean. L-am susținut, noi, Consiliul Județean, personal președintele Marian Oprișan, și îl vom susține în continuare, pentru că avem convingerea că va aduce un suflu nou și, așa cum a spus și dumnealui, ca duce actul medical acolo unde trebuie să fie. Suntem convinși că experiența profesională și de viață a dumnealui va contribui deplin la întronarea unui spirit de disciplină, de ordine în cadrul spitalului și că va face tot ce îi va sta în putință ca Spitalul Județean să fie într-adevăr un spital unde pacienții să vină cu speranța că odată plecând de aici, se vor întoarce sănătoși acasă”, ne-a spus Ionel Cel-Mare.
   Constantuin Mîndrilă a devenit noul manager al Spitalului Județean după ce a obținut la concursul pentru ocuparea funcției nota 9,58. Medicul Nicolae Moise a ieșit din cursă, după ce nu a reușit să obțină nota 7 la testul grilă. De asemenea, acesta nu a depus nici contestație.
La finele săptămânii trecute, ministrul Sănătății, Raed Arafat, l-a confirmat pe Constantin Mîndrilă în funcție, în acest sens find emis un ordin ministerial.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?