Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Minor judecat pentru trei tâlhării


   Un băiat de 17 ani, din Mărășești, a fost trimis în judecată de procurori, în stare de arest, fiind acuzat de comiterea a trei tâlhării în numai câteva zile. Este vorba de Marian Aurelian P..
   Potrivit anchetatorilor, tânărul și-a început activitatea infracțională în prezentul dosar, în prima zi a lunii noiembrie. În jurul orelor 19.00, în timp ce se afla pe strada Brăilei din Focșani, a zărit o femeie care purta pe umăr o geantă. A reușit să i-o smulgă și să fugă. Victima a rămas într-o clipită fără poșetă, ochelari, telefonul mobil, acte și 90 de lei. Pe 4 noiembrie, aflându-se în parcul de lângă Teatrul Municipal Focșani, tânărul a acționat din nou. Victimă i-a căzut o copilă, care ieșise la plimbare și de la care învinuitul a luat un telefonul mobil BlackBerry și un portofelul în care erau 14 lei.
   La mijlocul lunii noiembrie, tânărul și-a făcut din nou plimbarea pe strada Brăilei din Focșani. A întâlnit două femei, care se întorceau de la serviciu. Folosindu-se de violență, el a smuls geanta uneia dintre femei. Mai mult decât atât, a tras-o de păr și a trântit-o la pământ.
   Dintre toate bunurile sustrase, a fost recuperat doar telefonul fetei din parc. Prima parte vătămată a declarat că nu are pretenții civile, iar ultima a declarat că se constituie parte civilă cu 400 de lei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?