Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Patronul unui club din Focşani, acuzat de lovire


   Un bărbat din Focșani susține că a fost bătut de patronul Clubului „Pulse” și de bodyguarzii acestuia. Cornel Borcea, de 30 de ani, susține că, vineri seara, a mers la Club împreună cu fratele său. În jurul orei 2.00 ar fi simțit un miros înțepător și pentru că îl usturau ochii a ieșit afară. „Era un miros înțepător și am ieșit afară, pentru că nu mai puteam de ochi. Nu am mers nici cinci metri și am fost lovit în cap cu un baston telescopic de către patron, Luci Mocanu. Eu am căzut și după aceea am fost lovit cu picioarele în cap de bodyguarzi și de el. Am fost lovit și cu un cuțit în spate, în zona umărului. Lumea a sunat la ambulanță și poliție și am ajuns la spital. M-au cusut și au decis să mă interneze. A doua zi am cerut să plec, pentru că eu nu suport spitalul. Nu-i cunosc pe acești oameni și nu am creat niciodată probleme. Nu înțeleg de ce s-a întâmplat asta, poate m-au confundat… și acum am amețeli”, a povestit Cornel Borcea.
   Medicii au confirmat că bărbatul a fost tratat în Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Focșani. Potrivit acestora, apelul a fost primit la ora 2.55. Bărbatul a fost dus la UPU, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-facial, plagă contuză dreaptă, traumatism piramidă nazală, traumatism toracic cu plagă regiunea omoplat drept, echimoze hemitorace stâng și escoriații cot drept”.
   Cornel Borcea susține că a fost, ieri, la Serviciul de Medicină Legală, iar joi urmează să-i fie eliberat certificatul medico-legal. Ieri, el a precizat că va merge și la poliție pentru a depune plângere împotriva celor care l-au bătut.
   De cealaltă parte, Luci Mocanu spune că afirmațiile nu sunt adevărate. El a precizat că a avut loc o altercație între un grup de persoane, dar că el nici nu a ieșit din club pentru a vedea ce se întâmplă. „Nu este adevărat așa ceva. Eu nu am lovit pe nimeni. Sunt camere de supraveghere și în interior și afară și se poate verifica. Persoana respectivă nu are decât să depună plângere la poliție. A fost un incident cu un grup de tineri, dar nici măcar nu am ieșit din club pentru a vedea ce se întâmplă”, a explicat Luci Mocanu. Polițiștii au confirmat și ei că în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Pulse a avut loc o altercație între un grup de tineri. Ei au adăugat că nimeni nu a dorit să depună plângere. Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspectorul Bogdan Toader, ne-a precizat că până ieri după amiază, nu a fost depusă nicio plângere cu privire la incidentul din Club Pulse.

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?