Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

GALERIE FOTO: Firmele de confecţii din Panciu, vizitate de Victor Roman şi Cristian Dumitrescu


   Construirea de locuințe și crearea de locuri de muncă, reducerea TVA la producătorii agricoli de la 24% la 9% și reducerea CAS la angajatori cu 5 procente sunt doar câteva dintre proiectele pe care Victor Roman, candidatul USL pentru Camera Deputaților în Colegiul 6, le va susține în calitatea sa de deputat. Ieri, Victor Roman și Cristian Dumitrescu, candidatul USL în Colegiul 2 Senat, au fost în Panciu, unde au stat de vorbă cu salariații și conducerile firmelor de confecții.

   Construirea de locuințe și crearea de locuri de muncă sunt două din punctele prioritare ale Uniunii Social Liberale pentru Municipiul Adjud. Victor Roman, candidatul USL pentru Camera Deputaților în Colegiul 6, vrea să facă din Adjud o zonă economică importantă a Vrancei. „Adjudul are un potențial de dezvoltare nebănuit, resurse minerale și mână de lucru calificată încât poate deveni una din cele mai dinamice localități urbane din sudul Moldovei. Programul de guvernare al USL prevede măsuri concrete de stimulare a mediului de afaceri pentru crearea de locuri de muncă în municipiu și localitățile vecine. În paralel, autoritățile locale vor continua să construiască locuințe pentru tineri și locuințe sociale pentru ca fiecare adjudean să aibă un acoperiș deasupra capului”, a spus Victor Roman.

„Adjudul va deveni capitala economică a Vrancei!”

   Mai mult decât atât, se pare că o puternică firmă americană din domeniul petrolului ar putea investi în următorii 2 ani peste 100 de milioane de euro pentru exploatarea petrolului și a gazelor naturale din zona Adjudului. Aceste investiții uriașe în exploatarea petrolului și a gazelor naturale ar putea duce la crearea a sute de locuri de muncă și la o relansare a economiei adjudene. „De câte ori spun ceva din punct de vedere economic, o fac în cunoștință de cauză. Dacă americanii vor investi sute de milioane la Adjud nu o fac pentru că nu au ce face cu banii. Înseamnă că rezervele de gaze sunt uriașe, iar de câștigat vor câștiga toți, în primul rând cei care trăiesc în Adjud și localitățile vecine pentru că vor putea găsi locuri de muncă și salarii mari. Ascultați ce vă spun, Adjudul va deveni capitala economică a Vrancei!”, a precizat Victor Roman.

„USL va scădea impozitele, iar TVA-ul la 19%”

   Programul economic al USL va dinamiza viața economică din Adjud, după ce taxele și impozitele guvernului „Boc-Băsescu” au închis numeroase firme și au trimis oamenii în șomaj. „Oamenii de afaceri sunt sufocați de impozite și taxe. În plină criză economică trebuie să ușurăm povara care apasă pe mediul de afaceri prin măsuri concrete. Vom simplifica fiscalitatea, vom reduce impozitarea, TVA-ul la producătorii agricoli va fi redus de la 24% la 9%, iar CAS-ul va fi redus la angajatori cu 5 procente. În același timp, vom introduce impozitul pe venit diferențiat, iar societățile care vor reinvesti dividendele în utilaje, echipamente și cercetare vor fi scutite de impozite pe 5 ani. După 4 ani de guvernare, dorim ca TVA-ul să revină la 19%. Prin toate aceste măsuri dorim să îmbunătățim nivelul de viață al oamenilor și să reparăm răul făcut mediului de afaceri de fosta guvernare portocalie”, a spus Victor Roman.
    Aceste propuneri ale USL au determinat bună parte din mediul de afaceri adjudean să sprijine candidatura social-democratului Victor Roman pentru că programul de guvernare al USL este singurul care prevede măsuri de stimulare a investițiilor și implicit de creare de locuri de muncă.

Păncenii susțin candidații USL

   Ieri, Victor Roman și Cristian Dumitrescu, candidatul USL la Senat în Colegiul 2, au fost în Panciu, unde au stat de vorbă cu salariații și conducerile firmelor de confecții. Aceștia au spus că vor vota candidații USL, deoarece o guvernare a Uniunii Social Liberale este singura soluție de scoatere a țării din dezastrul în care a fost adusă de guvernările Boc. Acest lucru a fost susținut și de primarul Ion Petre. „Candidații USL Victor Roman și Cristian Dumitrescu au  un progam coerent și printre proiectele acestora se află inițiative legislative privind creșterea subvențiilor pentru agricultori și protejarea viticultorilor români în fața politicilor expansioniste din domeniul agriculturii duse de Uniunea Europeană. De asemenea, cei doi parlamentari ai USL, împreună cu președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, omul care a fost alături de noi tot timpul,  vor sprijini investițiile pe care orașul Panciu le are sau le va avea în derulare. De aceea vă cer și vă rog ca pe 9 decembrie să votăm candidații USL, Victor Roman și Cristian Dumitrescu”, a spus Ion Petre, primarul orașului Panciu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?