Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Trimişi în judecată deoarece au condus băuţi


   Mai mulți șoferi au fost trimiși în judecată de procurori, după ce au fost depistați conducând băuți. Recordul absolut în materie de alcoolemie îl deține Dumitru G., de 53 de ani, din Golești, care la data de 22 iunie a fost oprit de polițiști în trafic, în Focșani. Omul avea în sânge o alcoolemie de 2,55 grame la mie! În fața anchetatorilor, șoferul a declarat că nu a condus decât un kilometru și jumătate. 
   Printre cei trimiși în judecată se numără și un șofer din județul Hunedoara, dar care locuiește fără forme legale în Urechești. Potrivit anchetatorilor, Fănică Z., de 63 de ani, a fost implicat într-un accident ușor, soldat doar cu pagube materiale, în zona Pieței de struguri din Urechești. În urma testării, s-a  constatat că șoferul avea o alcoolemie de 1,50 grame per litru alcool pur în sânge.
Cristea I., de 52 de ani, din Focșani, a fost oprit pe o stradă din  municipiu și, de asemenea, se afla sub influența băuturilor alcoolice. Åžoferul avea în sânge o alcoolemie de 1,60 grame la mie. El a fost sincer cu oamenii legii și a declarat că se întorcea de la o nuntă, unde a consumat vin și bere.
   A fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani și Laurențiu S., de 30 de ani, din Focșani. Omul este acuzat că la data de 22 iulie a condus sub influența băuturilor alcoolice deși avea în sânge o alcoolemie de 1,95 grame la mie.
   Un bărbat din Obrejița a fost trimis, la rându-i, în fața instanței, fiind acuzat de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. George P., de 31 de ani, va răspunde pentru că la data de 12 iulie, când a fost oprit în trafic de oamenii legii, avea în sânge o alcoolemie de 2,20 la mie alcool pur.
Toți șoferii vor da explicații în fața magistraților de la Judecătoria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?