Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Elevii Liceului „G.G. Longinescu“ au vorbit despre România


   Elevii Liceului Tehnologic „G.G. Longinescu” din Focșani au avut parte de o interesantă lecție de istorie, în cadrul proiectului „România mea, România noastră!”, organizată cu prilejul sărbătoririi a 94 de ani de la Marea Unire. În cadrul bibliotecii liceului, sub coordonarea profesoarei Veronica Rali, ieri, „longiniștii” și-au exprimat sentimentele și trăirile în ceea ce privește Ziua României, ei pregătind momente poetice, dezbateri, dar au discuat și liber despre calitățile și defectele românilor de astăzi.
   Elevii Liceului Tehnologic „G.G. Longinescu” din Focșani vor participa la activitățile dedicate Zilei Naționale, organizate de Consiliul Județean, Inspectoratul Åžcolar și Prefectura Vrancea în Piața Unirii din Focșani. De asemenea , ei își vor exprima admirația față de acest important moment din istoria românilor printr-o expoziție de grafică și desene, ce are ca temă „România mea, România noastră!”.
Proiectul „România mea, România noastră!” a fost implementat la inițiativa profesoarelor Veronica Rali, profesor de istorie, și Adriana Holbea, coordonator proiecte și programe școlare și extrașcolare la Liceul Tehnologic „G.G. Longinescu” din Focșani.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?