Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Brad Pitt a vorbit despre nunta sa cu Angelina Jolie


   Brad Pitt a vorbit despre mult așteptata nuntă a sa cu Angelina Jolie și a spus când va avea loc aceasta. Nunta actorilor Brad Pitt și Angelina Jolie, care alcătuiesc unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood, urmează să aibă loc în curând, a anunțat artistul american. „Resimt o presiune tot mai mare din partea copiilor noștri, care vor ca noi să ne căsătorim, iar eu vreau să fac acest lucru în timpul vieții lor și, totodată, simt că momentul a venit”, a declarat Brad Pitt, la New York, unde a asistat la premiera celui mai recent film al său, „Killing Them Softly”. „Momentul este foarte apropiat. Se va întâmpla în curând. Am o presimțire bună față de asta”, a adăugat actorul american.
   Brad Pitt, în vârstă de 48 de ani, care a petrecut ultimele luni la Londra, filmând pentru un nou lungmetraj, intitulat „World War Z”, are o relație cu Angelina Jolie, în vârstă de 37 de ani, care a început în urmă cu aproximativ șapte ani. Cei doi actori, care au împreună șase copii, s-au logodit în primăvara acestui an.
   Deși are o relație care durează deja de șapte ani cu Jolie, Pitt spune că ideea de a se căsători cu partenera lui de viață are în continuare o însemnătate foarte mare pentru el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?