Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

GALERIE FOTO: Elevi din Rugineşti şi prichindei din Adjud, la discuţii despre toamnă


   Elevii clasei pregătitoare de la Åžcoala Gimnazială din Ruginești și preșcolarii de la Grădinița nr. 4 din Adjud au învățat lucruri interesante despre toamnă, dar totodată au și socializat, în cadrul proiectului educațional „Mândră-i toamna și bogată”. Proiectul s-a derulat în perioada septembrie – noiembrie și a cuprins mai multe activități, printre care și „Toamna în cântec și poezie”, ocazie cu care au fost interpretate cântece despre toamnă și au fost recitate poezii.
   O altă activitate a fost „Toamna inspiră și dăruiește”, ocazie cu care a fost făcută o drumeție în pădurea din Anghelești. „Toamna în culori” a constat într-o serie de prezentări PPT și realizarea unor compoziții plastice. În final, cei mici și-au etalat talentul de artiști, în cadrul unei expoziții denumite „Frumoasa și bogata toamnă”. „Menirea noastră, a dascălilor, este de a forma personalitatea elevilor prin frumosul existent în natură și artă, astfel încât ei să devină consumatori și creatori de frumos. Activitățile desfășurate au condus la sensibilizarea elevilor în fața frumuseților naturii, la îmbogățirea și consolidarea cunoștințelor despre anotimpul de toamnă, la dezvoltarea capacităților de a aplica aceste cunoștințe în realizarea unor produse”, au precizat cadrele didactice implicate în acest proiect.
   Proiectul educațional „Mândră-i toamna și bogată” s-a desfășurat cu implicarea profesoarei pentru învățământ primar Ancuța Matei, a profesoarei pentru învățământ preprimar Elena Turbatu și a profesoarei pentru învățământ preprimar Loredana Cărăbăt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?