Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Meci interzis cardiacilor: Progresul a bătut Iaşiul


   Dramatism întins la maxim la partida de futsal dintre Progresul Focșani și CSM Studențesc Iași, 5-4 (4-1), meci care a contat pentru etapa a XI-a ligii I la futsal. Formația din Iași era o necunoscută pentru jucătorii focșăneni care fuseseră, însă, avizați de forța de joc a ieșenilor argumentată de poziția din clasament și, desigur, de rezultatele echipei. Meciul a început, în mod surprinzător, cu dominarea oaspeților, dar cei care au deschis scorul au fost gazdele, prin Sorin Popa.
   Ieșenii au egalat, dar până la pauză, mai experimentată, formația de pe Milcov a mai punctat de trei ori, prin Stanciu (de două ori) și Ilaș. Actul secund a fost interzis cardiacilor. CSM Studențesc Iași a egalat într-un interval de un minut, iar când mai erau șase minute de joc, arbitrii bucureșteni Gherman și Ivănescu i-au lăsat cu un om mai puțin pe focșăneni pentru al doilea galben, eliminat fiind Sorin Popa, dar ieșenii nu au reușit să înscrie. Oaspeții au rămas și ei cu un om în minus după ce un jucător l-a faultat din poziție de ultim apărător pe Ilaș scăpat spre poartă.
   Au urmat două minute de presiune maximă în jumătatea ieșenilor, întreruptă de a doua lovitura de la 10 metri de care au beneficiat oaspeții pentru că gazdele depășiseră cinci greșeli de echipă. Lovitura a rămas fără efect, deoarece bara s-a opus, iar Marian Ungureanu a găsit în ultimul minut breșa prin care a trimis mingea în gol pentru 5-4, o victorie obținută greu. „Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi la această victorie muncită. De la spectatorii care au fost lângă noi pe toată durata partidei până la jucători, care, prin evoluția lor, au demonstrat că echipa de futsal a Focșaniului este una din cele mai bune din țară. Avem o echipă bună, cu jucători exponențiali și sunt mândru că pot fi alături de acești băieți”, a spus antrenorul principal, Petrache Gurguiatu. Progresul Focșani: Bogdan Sava – Popa, Ilaș, Chivu, Ungureanu, Stanciu, Mîndrescu, Smărăndoiu, Sergiu Sava. Luni, 2 decembrie, în prima etapă a returului Ligii I, Progresul Focșani va juca din nou pe teren propriu împotriva ultimei clasate, Inter Teliu Brașov.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?