Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Adjudeanca Mădălina Maria Bîndac, salbă de medalii de aur naționale la powerlifting!


Mădălina Maria Bîndac, sportivă din Adjud, dar care este legitimată la Bacău, a reușit o nouă performanță de vârf la nivel național la powerlifting, sport pe care îl practică din 2014. La Campionatul Național de juniori I, II și seniori, care a avut loc sâmbătă, 8 aprilie, la Blejoi, lângă Ploiești, fosta campioană la aruncarea suliței a „obținut aur la toate categoriile de juniori și seniori”, așa cum mi-a spus cu bucurie!
Mădălina Maria a concurat la categoria 52 kg și a devenit campioana României la genuflexiuni – 100 kg, împins din culcat – 60 kg și la îndreptări 130 kg. La open a terminat întrecerea pe locul II. 
Mădălina Maria Bîndac concurează pentru CS Bronx Powerlifting Bacău, unde este pregătită de profesorul Daniel Zodian și a câștigat numeroase medalii la competițiile naționale și internaționale unde a participat în ultimii doi ani! Iar fotografia de echipă de după Campionatul Național de la Blejoi o arată pe fata de la Adjud, unde locuiește, ca pe vedeta grupului de sportive de la Bacău!

Notă: pentru cei mai puțin familiarizați cu disciplina sportivă pe care o practică Mădălina, redau o prezentare făcută pe pagina de facebook a Federației Române de Powerlifting: „Powerliftingul este un sport în care se încearcă ridicarea unei greutăți maxime în trei stiluri diferite, respectiv genuflexiuni, împins din culcat și indreptări. Sportivii beneficiază de trei încercări în fiecare stil de ridicare. Competiția se desfășoară în general pe categorii de vârstă și greutate și este câștigată de sportivul care obține cumulat cel mai mare total, în calcularea totalului fiind luată în considerare doar repetarea maximală pentru fiecare tip de ridicare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?