Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Competiţiile sportive, supravegheate de jandarmi


   Jandarmii vrânceni au multă treabă în acest week-end. Ei vor fi prezenți la mai multe meciuri de fotbal, pentru a se asigura că nu vor fi incidente. Totodată, ei vor participa și la un miting electoral, în comuna Gologanu.
   Astăzi, de la ora 14.00, o rezervă mobilă de intervenție va fi prezentă în apropierea Stadionului Orășenesc Odobești pe timpul disputării meciului de fotbal din cadrul Superligii Vrancea, dintre echipele Voința Odobești și Doctor GSM Suraia. Tot astăzi, de la ora 11.00, alți jandarmii vor fi prezenți în zona stadionului din Mărășești, pe timpul disputării meciului de fotbal din cadrul Superligii Vrancea, dintre echipele FC Mărășești și FCM Adjud, iar de la ora 14.00, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea va asigura o rezervă mobilă de intervenție în zona imediată și în zona apropiată a Stadionului Central Cîrligele, pe timpul disputării meciului de fotbal din cadrul Superligii Vrancea dintre echipele Voința Cîrligele și Podgoria Cotești.
   Jandarmii vor ajunge și la Tătăranu unde se va disputa mediul de fotbal dintre echipele Dinamo Tătăranu și Voința Slobozia Ciorăști. Tot astăzi, jandarmii merg la Sala Polivalentă din Focșani, pentru a se asigura că meciul de handbal masculin, dintre CSM 2007 Focșani și Politehnica, se desfășoară în condiții normale. De asemenea, jandarmii asigură între orele 13.00 – 15.00 măsuri de ordine publică pe timpul desfășurării unui miting electoral la Căminul Cultural din Gologanu, organizat de USL.
   Nici ziua de duminică nu va fi prea liniștită. Meciurile vor continua, iar jandarmii vrânceni vor fi prezenți în zona stadioanelor pentru a putea interveni prompt în caz de nevoie. Începând cu orele 11.00, IJJ va asigura o rezervă mobilă de intervenție în zona imediată și apropiată a Stadionului Central Mircești, pe timpul disputării meciului de fotbal din cadrul Ligii a V-a Vrancea, dintre echipele Åžoimii Internațional Mircești și ASS Victoria Pufești și tot la aceeași oră, un alt echipaj va fi prezent la Gologanu, pe timpul disputării meciului de fotbal dintre echipele Victoria Gologanu și Tractorul Nănești.
   La aceeași oră, vor fi prezenți și la Milcovul, unde se dispută meciul de fotbal dintre echipele AS Unirea Milcovul și Voința Răstoaca, iar de la 12.30, vor fi la Sala Polivalentă din Focșani, pe timpul disputării meciului de volei feminin din cadrul Diviziei A2, dintre CSM 2007 Focșani și Rapid București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?