Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Constantin Armencea: Adjudenii îl votează pe Victor Roman


   De la tinerii care doresc un loc de muncă, la mediul de afaceri și până la pensionari, cetățenii municipiului Adjud îl susțin pe Victor Roman, candidatul social-democrat la Camera Deputaților în Colegiul 6. Întâlnirile din ultima săptămână cu cetățenii au fost adevărate dezbateri electorale unde adjudenii i-au promis social-democratului votul lor, pentru ca guvernarea Uniunii Social Liberale să repare nendreptățile făcute de guvernarea portocalie. „Așa cum vedeți și dumneavoastră, peste tot unde mergem în oraș, la toate întâlnirile cu cetățenii, cu tinerii, cu pensionarii, cu mediul de afaceri, adjudenii i-au promis domnului Roman, votul lor. După restricțiile bugetare făcute de fosta guvernare, speranța oamenilor din România este o bună guvernare USL. Cetățenii sunt conștienți că pentru a avea un Guvern USL trebuie să voteze USL-ul. Tăierile bugetare făcute de guvernul portocaliu i-au afectat așa de tare încât nu cred că în Adjud va mai fi cineva responsabil să-i voteze”, ne-a spus Constantin Armencea, primarul Municipiului Adjud.
   Victor Roman, candidatul social-democrat la Camera Deputaților în Colegiul 6, a declarat că dacă oamenii îi vor acorda votul lor, va iniția în Camera Deputaților proiecte de legi pentru a veni în sprijinul celor care doresc să creeze locuri de muncă noi. „Am creat sute de locuri de muncă pentru adjudeni. Dacă îmi vor acorda votul lor, o să inițiez în Camera Deputaților proiecte de legi pentru a veni în sprijinul celor care doresc să creeze locuri de muncă și să investească în această țară. Adjudenii sunt oameni harnici și responsabili și nu pot uita cine le-a tăiat salariile, cine le-a tăiat pensiile, cine le-a tăiat ajutoarele sociale. Profesorii, învățătorii, educatorii, medicii și asistentele nu pot să uite că în plină criză economică, guvernarea portocalie a tăiat fără milă din salariile lor. Așa cum în numai 6 luni Guvernul Ponta a reușit să refacă salariile și pensiile, după alegerile din decembrie, noul Guvern al Uniunii Social Liberale va crea cadrul legal pentru scăderea șomajului, crearea de locuri de muncă, creșterea salariilor și a pensiilor, iar pentru agricultori mărirea subvențiilor din partea Uniunii Europene”, a spus Victor Roman.
   Victor Roman ar putea obține cel mai mare procentaj realizat vreodată de un candidat la alegerile parlamentare în Vrancea.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?