Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Copii accidentaţi grav


   Doi copii, unul din Focșani, iar celălalt din Slobozia Bradului, au fost răniți grav, după ce au fost implicați în accidente rutiere, duminică.
   Primul eveniment rutier s-a produs în Focșani, la ora 11.48, pe strada Piața Moldovei. Potrivit polițiștilor, Florin Ionel T., de 28 de ani, din Năruja, în timp ce conducea un autoturism Audi, l-a acroșat și accidentat grav pe P. S. A., de 7 ani, din municipiu, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asi-gure. În urma accidentului, copilul a fost rănit grav și a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Potrivit polițiștilor, copilul este frecvent lăsat nesupravegheat de părinți. Åži tatăl său a fost implicat într-un accident asemănător, în iunie, fiind lovit de o mașină tot în timp ce traversa strada neregulamentar. Accidentul în care a fost implicat tatăl copilului s-a produs pe strada Republicii.
   Celălalt copil a fost accidentat în satul Cornetu, comuna Slobozia Bradului. Din verificările polițiștilor a rezultat că Irinel D., de 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism Opel Vectra, a acroșat și accidentat grav un copil de 7 ani, care mergea pe partea carosabilă.
În ambele cazuri, oamenii legii au întocmit dosare penale de cercetare, iar în funcție de rezultatele verificărilor vor lua măsurile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?