Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

PROGNOZA METEO


   MIERCURI, vremea se va răci în țară. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud-vestul și sudul țării, unde pe arii restrânse va ploua în general slab. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în depresiuni și 12 grade în vestul țării, iar cele minime se vor situa între -4 și 6 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre -10 grade. În zonele joase dimineața și noaptea local va fi ceață asociată izolat cu burnița.

   JOI, vremea va fi ușor mai rece decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade, iar cele minime se vor situa între -4 și 4 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei spre -10 … -8 grade. În zonele joase, mai ales din regiunile extracarpatice, dimineața și noaptea local va fi ceață, care izolat poate persista.

   MOLDOVA, până pe 25 noiembrie, vremea se va răci simțitor în primele zile, apoi temperatura aerului nu va mai suferi variații importante, astfel încât valorile maxime se vor situa, în medie, între 5 și 8 grade, iar cele minime vor fi ușor sub limita înghețului. Va ploua slab în primele zile, iar în a doua parte a intervalului precipitațiile, în continuare slabe, vor putea fi mixte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?