Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Beneficiarii Cantinei de Ajutor Social ţin post


   Conducerea Cantinei de Ajutor Social din Focșani intenționează să distribuie beneficiarilor, de mâine, timp de o săptămână, doar mâncare de post. Pentru că astăzi este lăsata secului, beneficiarii vor primi friptură la cuptor, iar la felul doi o bu-dincă cu brânză. De miercuri, vor posti. „Mi se pare normal ca măcar în prima și în ultima săptămână a postului să le dăm mâncare fără carne. Este post pentru toată lumea. Cu siguranță vor fi persoane care nu se vor arăta foarte mulțumite de acest lucru, dar cred că postul este un lucru bun”, consideră Angela Lungu, directorul Cantinei de Ajutor Social.
   În zilele de sfârșit de săptămână, pe toată durata postului Crăciunului, aceștia vor primi și pește. „De fiecare dată când le dăm pește se nasc discuții. Ei preferă carnea, dar o să încercăm și varianta cu pește”, a adăugat Angela Lungu.
   La Cantina de Ajutor Social din Focșani mănâncă, zilnic, aproximativ 400 de persoane, respectiv șomeri, copii, persoane cu handicap, pensio-nari. Alocația zilnică de hrană este 7 lei, din care reprezentanții Cantinei trebuie să pregătească două feluri de mâncare, de obicei o ciorbă și felul doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?