Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

VIDEO şi GALERIE FOTO: Echipa USL, susţinută de vrâncenii de pe Valea Râmnicului


   Deputatul Nini Săpunaru, candidat USL la Camera Deputaților în Colegiul 3 Dumitrești, a continuat, la sfârșitul săptămânii trecute, întâlnirile cu oamenii din zonă. Candidatul USL a condus caravana susținătorilor săi în comunele Obrejița, Urechești, Bordești, Dumbrăveni, Sihlea. Din poartă în poartă, liberalul a discutat cu oamenii acestor localități pentru a afla dacă sunt mulțumiți de ceea ce a făcut în ultimii patru ani, dar și ceea ce își doresc pentru următoarea perioadă.
   Caravana USL a poposit, ieri dimineață, la Dumbrăveni, iar candidatul liberal a discutat cu zeci de oameni veniți la cel mai mare târg din zona de sud a Vrancei. Oameni de la Caiata, Popești, Jitia, Bordești l-au felicitat pe deputatul liberal pentru că, după atâția ani de nepăsare, a reușit, împreună cu vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, să asfalteze drumul național de la Dumbrăveni până la Vintileasca. „Noi suntem foarte mulțumiți de ceea ce ați făcut. Altfel vă spuneam direct. Vrem să veniți și la noi la biserică”, a afirmat o femeie din Sihlea.
   Deputatul USL a arătat că lucrările pe acest drum național nu se vor opri la Jitia. Urmează asfaltarea porțiunii de drum până la Vintileasca pentru ca în următorii ani să fie realizată legătura cu Valea Milcovului. Astfel, oamenii vor putea circula pe asfalt de la Vintileasca până la Andreiașu de Jos. Deocamdată, această legătură este realizată prin pădure, printr-un drum forestier aflat în admi-nistrarea Romsilva. „Acest drum forestier va fi transferat la Consiliul Județean pentru a putea fi asfaltat de la Vintileasca până la Andreiașu. Vom face dezvoltarea acestor două zone unind Valea Rîmnicului cu Valea Milcovului”, a afirmat deputatul Nini Săpunaru.
   În discuțiile cu oamenii din podgoriile județului, deputatul le-a amintit de inițiativele legislative pentru zona viticolă a Vrancei, respectiv acordarea de fonduri din bugetul de stat pentru realizarea de combinate viti-vinicole pentru podgorenii organizați în asociații. Însă acest proiect a fost blocat în Parlament de către pedeliști. „Viticultura din Vrancea este o problemă socială care trebuie rezolvată. Trebuie să dăm posibilitatea asocierii podgorenilor, iar statul să susțină 80% din suma pentru ridicarea unui combinat viti-vinicol. Asta trebuie să facem pentru Vrancea viticolă”, a continuat deputatul Săpunaru.
   Candidatul Uniunii Social Liberale le-a spus oamenilor să nu îi creadă pe propagandiștii PDL ascunși sub sigla ARD și a arătat că USL este un proiect pentru următorii patru ani. Dovada puterii USL este realizarea drumurilor naționale de pe Valea Râmnicului și Valea Milcovului. „Vom avea grijă de acest Colegiu împreună cu domnul senator Filip. Patru ani de zile proiectele localităților din Colegiu, ale domnilor primari, indiferent de culoarea politică, sunt și proiectele noastre. Am făcut dovada că dacă rămânem uniți, atunci câștigăm. Dacă nu eram uniți nu se schimba guvernul, dacă nu eram uniți, nu aveați asfalt aici și nici pe Valea Milcovului”, a afirmat deputatul liberal.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?