Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

PROMPT COVER aduce noutatea în tehnica industrială locală, aşa numitul Teflon Coating


   Prompt-Cover SRL, aduce noutatea în industria din Vrancea realizând acoperiri cu PTFE-Teflon pentru aplicații industriale. Este o firmă tânără cu o echipă tânără dar cu foarte multă experiență internațională în tratarea și acoperirea metalelor.
   În fabrica din Focșani au fost realizate acoperiri cu Teflon și compuși pe bază de Teflon-fluoropolimeri, pentru aplicații speciale din diverse industrii din România, chiar unele acoperiri de suprafață în premieră pe plan național cum ar fi: Acoperiri cu Teflon ale țevilor la interior cu proprietăți speciale anti corozive cum ar fi rezistența la acid sulfuric concentrație 98% și temperatura 90gr.C, proiect realizat anul acesta.
   În fabrica din Focșani se realizează frecvent operații de acoperiri cu Teflon cu un grad tehnic ridicat și cu cele mai speciale proprietăți : acoperiri cu Teflon pentru lubrifiere uscată, acoperiri cu Teflon rezistente la temperaturi înalte, acoperiri anti lipire, anti murdărire, rezistente la abraziune, rezistente la coroziune, rezistente la acizi, rezistente la străpungere electrică și alte acoperiri ce necesită proprietăți speciale cerute de condițiile grele din industrie.
   Printre acoperirile suprafețelor metalice ale pieselor folosite în industrie, echipa Prompt-Cover ne-a enumerat următoarele: Acoperirea cu Teflon anti lipire pentru tăvi de copt pâine, cozonac și alte specialități de panificație, mașini de modelat rotund, cuțite de feliat și altele pentru industria alimentară. Toate acoperirile cu Teflon executate de Prompt-Cover pentru industria alimentară sunt certificate FDA-pentru contactul cu produsele alimentare.
   În același timp Prompt-Cover execută și alte operații de acoperiri pentru alte sectoare industriale: pentru industria petrolieră lubrifiere uscată, antifricțiune, acoperiri anticorozive pentru piese scufundate ce sunt folosite pentru extragerea petrolului în instalații submarine și protecții anti corozive în piese ce lucrează  în medii acide în industria chimică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?