Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Tineri prinşi la furat de motorină


   Patru tineri din județul Galați au fost prinși de polițiștii din Adjud chiar în timp ce vroiau să golească rezervorul unui autocamion. Aceștia au fost prinși în flagrant ieri dimineață, la ora 3.30. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei patru tineri sunt George Cristian C., de 21 de ani, Ilie Mădălin C., de 18 ani, Ionuț O., de 20 de ani, și Robert George M., de 19 ani, toți din comuna Drăgănești, județul Galați.
    De asemenea, la fața locului, polițiștii adjudeni au găsit două bidoane din plastic goale și două furtunuri din cauciuc cu lungimea de 2 metri, respectiv 1,80 metri, acoperite cu un material plastic. Cei patru tineri au recunoscut că obiectele găsite la locul faptei sunt ale lor. 
   Polițiștii au găsit deschis capacul rezervorului autocamionului. „Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, iar celor patru suspecți li s-a întocmit dosar penal. Cercetările sunt continuate  în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au transmis polițiștii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?