Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Director nou la Penitenciarul Focşani


   Concursul pentru ocuparea funcției de director al Penitenciarului Focșani a fost câștigat de comisarul Didi Neculai Miler, care vine de la Penitenciarul Brăila. Conform site-ului Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), la concursul pentru funcția de director al Penitenciarului Focșani s-au înscris trei persoane, respectiv comisarul Didi Neculai Miler, de la Penitenciarul Brăila, comisarul Adrian Iacob, de la Penitenciarul Târgu Mureș, și comisarul Dan Gheorghe Brehuescu, de la Penitenciarul Botoșani. Potrivit rezultatelor publicate ieri pe site-ul ANP, a fost declarat admis comisarul Didi Neculai Miler.
  Examenul a constat în două probe. Prima probă a fost cea de interviu pentru susținerea unui plan de ma-nagement, iar proba a doua a fost una practică, pentru evaluarea competențelor manageriale. Rezultatele nu sunt finale. Cele două persoane care au fost respinse pot contesta notele în termen de o zi lucrătoare de la data afișării rezultatelor, respectiv până astăzi.
  Momentan, funcția de director al Penitenciarului Focșani este ocupată de comisarul șef Ion Diță. Acesta a fost împuternicit la comanda Penitenciarului Focșani pe data de 1 mai, pentru o perioadă de 6 luni. Anterior, comisarul șef Diță a îndeplinit funcția de director adjunct Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar, în cadrul Penitenciarului Focșani, funcție pe care se va întoarce după instalarea în funcție a noului director. Comisarul șef Diță a mai ocupat funcția de director al Penitenciarului Focșani, tot prin împuternicire, în perioada 2008-2011. La jumătatea lui februarie 2011, locul acestuia a fost preluat de comisarul Dan Gheorghe Brehuescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?