Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

20 de mii de lei pentru Asociaţia „Salvaţi o viaţă“


   Sute de persoane au virat, în total, 20 de mii de lei în conturile Asociației Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea „Salvați o viață”. Această sumă a fost strânsă prin redirecționarea a 2% din veniturile declarate, sumele fiind colectate de la Direcțiile Generale ale Finanțelor Publice din Focșani, Adjud, Bacău și Râmnicu Sărat.
   Potrivit reprezentanților Asociației, cu acești bani va fi achiziționat echipament pentru personalul angajat al Ambulanței, dar și aparatură medicală performantă. „Vă mulțumim tuturor celor care ați direcționat 2% către Asociația «Salvați o viață». Datorită generozității și înțelepciunii dumneavoastră, Asociația a colectat 20.000 lei pe care îi va folosi în beneficiul Serviciului de Ambulanță Vrancea și implicit, în folosul populației din Vrancea. Dorim să achiziționăm echipament medical pentru personalul Serviciului de Ambulanță și, în funcție de buget, și aparatură medicală performantă. Conform Codului Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcționeze 2% din impozitul pe veniturile obținute în anul precedent către o entitate nonprofit. Această opțiune nu vă costă nimic! Dacă nu o folosiți, suma respectivă rămâne statului. Direcționând această sumă către Asociația «Salvați o viață», sprijiniți implementarea măsurilor de prim ajutor în rândul populației, perfecționarea profesională a cadrelor medicale din prespital, precum și achi ziționarea de echipament medical de ultimă generație, atât de necesar pentru un act medical de calitate”, a declarat Emilia Åžtefănescu, președintele Asociației.
   Asociația și-a propus să sprijine îmbunătățirea finanțării sistemului sanitar și dezvoltarea acestuia prin acțiuni constând în cumpărarea de aparatură medicală pentru SAJ, acordarea de servicii medicale de urgență și îngrijirea la domiciliu a persoanelor dependente medico-social, defavorizate, asigurate, asigurate facultativ sau neasigurate din punct de vedere medical, și organizarea de cursuri, seminarii, reuniuni de urgență și prim ajutor calificat pentru personalul medico-sanitar din sistemul medical, acreditate de organizațiile profesionale de profil.
   Persoanele care doresc să redirecționeze 2% din venit către Asociația „Salvați o viață” trebuie să completeze declarația 230, pe care o pot depune, până pe 15 mai 2013, la sediul SAJ din Focșani sau la administrația financiară de care aparțin. Codul de identificare fiscală este 27802227, iar contul bancar RO45CRCOX400100000242035.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?