Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Clubul IMPACT, la un an de activitate


   Clubul IMPACT al Colegiului Național „Al. I. Cuza” din Focșani a celebrat, duminică, un an de la înființare și funcționare în sprijinul tinerilor. Cu această ocazie, la sediul unității de învățământ a fost organizată o întâlnire cu toți cei implicați în proiect, pentru a trece în revistă cele mai importante momente din istoria de un an a clubului, dar și pentru a sublinia încă o dată importanța unui astfel de club pentru dezvoltarea elevilor.
   În acest sens, profesoarele Loredana Diac, Teodora Bentz și Claudia Dobroiu, alături de elevele Andreea Petrea și Alexandra Pleșa Pătrășcan, au realizat un colaj de fotografii și au oferit diplome voluntarilor proiectului. De asemenea, au fost amintite parteneriatele de succes pe care Colegiul Națio-nal „Al. I. Cuza” din Focșani le-a avut cu Åžcoala „Ion Basgan”, dar și cu Centrul de Educație Incluzivă din Mihălceni, cu Åžcoala „Anghel Saligny” din Focșani, Grupul Åžcolar „G.G. Longinescu” din Focșani, cât și colaborarea bună pe care a avut-o cu Ansamblul Profesionist „Å¢ara Vrancei” și Casa de Cultură din Odobești.
   Clubul IMPACT și-a început activitatea la inițiativa Asociației pentru Dezvoltare Durabilă „Focul Viu”, în calitate de reprezentant local al Fundației „Noi Orizonturi”. În cadrul acestui proiect, trei activități     s-au evidențiat în mod deosebit, și anume „Sărbători și pentru ei”, „Educația – mai aproape de nevoile tinerilor” și „Mâini îndemânatice”. Clubul IMPACT a beneficiat de sprijin din partea Romanian – American Foundation și a unor sponsori locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?