Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Bărbatul din Obrejiţa, lovit cu bâta în cap, va fi operat astăzi


   Anchetatorii nu au reușit să afle nici până în prezent cine l-a lovit cu bâta în cap pe Ionel Maxim, bărbatul din Obrejița care se află în comă într-un spital din București. Duminică au fost audiate aproximativ 20 de persoane și fiecare dintre acestea a avut o altă variantă. Identitatea persoanelor implicate în altercație a fost stabilită, dar nu se știe cu exactitate cine l-a lovit pe bărbat. Audierile au continuat și ieri, anchetatorii încercând să afle care a fost motivul scandalului. Fapta a fost încadrată la tentativă de omor calificat.
   Reamintim că în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat din Obrejița a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” din Focșani. Medicii vrânceni l-au diagnosticat cu „traumatism cranio cerebral acut deschis, plagă contuză temporo-parietală stângă, fractură temporo-parietală stângă și hemoragie subarahnoidiană”. Bărbatul a fost transferat în aceeași noapte la Spitalul „Bagdasar Arseni” din București.
   În urma sesizării, polițiștii și procurorii au demarat o anchetă. „La data de 4 noiembrie a.c, orele 00.30, L. Petrică, din Obrejița, a sesizat faptul că a avut loc o altercație între C. Ion, C. Aurel, P. Sandu, L. Petrică, C. Marius Răzvan și M. Ionel, în urma căreia, acesta din urmă a fost lovit cu un lemn în zona capului. În urma analizării probatoriului administrat sub îndrumarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, s-a stabilit faptul că sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de tentativă de omor calificat, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea”, a precizat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
   Potrivit unor surse, cele două grupuri din care făceau parte Ion Cristea, Aurel Cristea, Sandu Pădure, pe de o parte, și Petrică Lungă, Marius Răzvan Constantin și Ionel Maxim, pe de altă parte, s-ar fi aflat într-un bar de pe raza localității Obrejița, iar între ei ar fi izbucnit un scandal. După ce s-au certat, prietenii victimei ar fi mers după cei cu care s-au certat, moment în care s-a produs și agresiunea. Unii spun că bâta i-ar fi aparținut chiar victimei, alții susțin că lucrurile au stat taman invers. Cert este că bărbații nu s-au înțeles, Ionel Maxim fiind lovit cu bâta în cap. 

Victima va fi operată astăzi
 
   În timp ce anchetatorii încearcă să stabilească starea de fapt, victima, Ionel Maxim, urmează să fie operată. Medicii de la Spitalul „Bagdasar Arseni” ne-au precizat că bărbatul este conștient. „Pacientul este în prezent internat la Secția de Neurochirurgie, urmând ca mâine (astăzi-n.r.) să fie operat. Este conștient și este în comă Glascow 14 puncte. Va fi operat la cap, pentru că are o fractură de calotă craniană cu 2-3 fragmente osoase care trebuie eliminate”, a explicat medicul Florin Bica, de la Spitalul „Bagdasar Arseni” din capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?