Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Şi-a omorât fratele mai mic, lovindu-l cu un cosor


   Un bărbat din Jorăști și-a omorât fratele mai mic. Ionel Condurat l-a lovit pe Săndel cu un cosor în spate și în zona capului. Victima a decedat la scurtă vreme, la spital. Autorul și-a recunoscut fapta, iar sâmbătă a ajuns în fața judecătorului, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

   Un bărbat de 40 de ani, din Jorăști, comuna Vânători, și-a omorât fratele, în vârstă de 34 de ani, vineri seara. Cei doi locuiau în aceeași casă și se certau frecvent. Vineri seara, Săndel, de 34 de ani, s-a întors acasă băut bine și cu chef de scandal. După ce și-a alungat mama de acasă, femeia fiind nevoită să doarmă prin vecini, el a intrat în camera în care dormea fratele său Ionel și l-a lovit.
Cei doi s-au luat la ceartă. Ajuns la limita răbdării, Ionel l-a trântit la pământ pe fratele său mai mic, a luat de sub pat un cosor și l-a lovit de mai multe ori în zona capului și în spate. Când și-a dat seama ce a făcut, Ionel și-a alertat vecinii, care au anunțat poliția. La locuința familiei Condurat din Jorăști a ajuns și o ambulanță, care l-a preluat pe Săndel și l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon”, din Focșani. La scurtă vreme, Săndel a murit, iar agresiunea s-a transformat în omor. „La data de 2 noiembrie a.c., ora 19.25, polițiștii focșăneni au fost seizați de către Marian N., de 27 de ani, din Vânători, despre faptul că la locuința familiei C., din localitate, a avut loc un scandal. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și în urma cercetărilor au stabilit că C. Săndel, de 34 de ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a venit acasă, unde se aflau mama și cei doi frați. Prin acte de violență, acesta și-a alungat mama din locuință și l-a lovit pe fratele său, C. Ionel, de 40 de ani, care dormea într-una din încăperile locuinței. Persoana agresată a ripostat și după ce l-a trântit pe agresor, l-a lovit de mai multe ori în zona capului și a spatelui cu un obiect ascuțit. C. Săndel a decedat ulterior, la spital”, ne-a declarat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Suspectul și-a recunoscut fapta 

   Principalul suspect nu s-a gândit să fugă după comiterea faptei, el rămânând acasă până când polițiștii au ajuns la fața locului. Bărbatul și-a recunoscut fapta și a precizat că nu aceasta a fost intenția lui. El a spus că fusese la muncă și consumase jumătate de litru de vin, fratele său fiind cel care băuse peste măsură. De asemenea, omul le-a povestit anchetatorilor certurile frecvente dintre membrii familiei sale.
   După cercetarea la fața locului, care a durat până târziu în noapte, Ionel  Condurat a fost adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru audieri. Pe numele său a fost emisă ordonanță de reținere, iar în cursul zilei de sâmbătă, bărbatul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Magistrații Tribunalului Vrancea au admis propunerea și au emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?