Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Sute de mii de euro cheltuiţi cu beizadeaua Plăcintă


Magistrații Curții de Apel București vor judeca, astăzi, recursul formulat de beizadeaua Andrei Răzvan Plăcintă, fiul senatorului se-cond-hand Sorina Plăcintă, împotriva măsurii de arestare preventivă pentru 29 de zile, luată de magistrații Tribunalului București. Andrei Răzvan Plăcintă este acuzat de  comiterea a cinci infracțiuni grave, respectiv tentativă de omor calificat, distrugere, tâlhărie și ultraj contra bunelor moravuri, dar și tulburarea ordinii și liniștii pu-blice, după ce și-a bătut fosta prietenă, Iulia Delia Hara-bulă, și a lovit cu mașina un bărbat, care a încercat să aplaneze conflictul dintre cei doi tineri.
Pe 6 decembrie, în jurul orei 21.30, Răzvan Andrei Plăcintă s-a întâlnit cu fosta sa prietenă pe strada Berzei din București, cei doi venind la întâlnire cu mașinile personale. Fiul senatoarei second hand i-ar fi propus fetei să redevină prieteni,  dar aceasta i-ar fi spus că nu poate deoarece are o relație cu altcineva. În acel moment, beizadeaua și-a ieșit din minți și i-a luat telefonul fetei, pentru a căuta numărul rivalului. Văzând că devine violent, tânăra s-a îndreptat spre autoturismul ei, un Volkswagen. Andrei Plăcintă a blocat-o cu mașina sa, un Renault Laguna. Conflictul a degenerat, iar un bucureștean s-a pus în fața autovehiculului condus de Plăcintă, în încercarea de a-l opri. Fiul senatorului PDL a trecut cu autoturismul peste el, iar bucureșteanul a rămas blocat sub Renault.
După acest incident, judecătorii Tribunalului București, care l-au arestat preventiv pentru 29 de zile pentru comiterea mai multor infracțiuni, printre care și tentativă de omor calificat, au ajuns la concluzia că acesta reprezintă un pericol social și nu poate fi lăsat în libertate. Mai mult, fosta prietenă a acestuia, Iulia Delia Hara-bulă, care este și una dintre victime, a povestit anchetatorilor că l-a văzut cum „trecea cu mașina în față și în spate peste o persoană”. Tânăra a mai relatat și cum beizadeaua a deposedat-o prin violență de telefonul mobil, a alergat-o pe stradă, s-a urcat pe capota mașinii ei și a încercat să o accidenteze.

Sute de mii de euro cheltuiți cu beizadeaua

Senatoarea second-hand Sorina Plăcintă a cheltuit foarte mulți bani pentru ca fiul său, Andrei Plăcintă, să se școlească în străinătate. Pare-se degeaba, căci nu a învățat cum să se comporte!
Presa centrală scrie că pedelista Sorina Plăcintă ar fi cheltuit aproximativ 500.000 euro, în cei șase ani în care fiul său a urmat cursurile Colegiului elvețian Beau Soleil. Acolo, beizadeaua a studiat din clasa a VII-a până în clasa a XII-a. În 2002, Andrei Plăcintă s-a mutat de la Colegiul Unirea din Focșani în Elveția, la Colegiul Beau Soleil, din Villars-sur-Ollon. Situat în Alpii elvețieni, liceul e unul dintre cele mai scumpe din Europa. Potrivit site-ului oficial al instituției, taxele de școlarizare sunt uriașe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?