Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Tătici judecaţi pentru neplata pensiei alimentare


   Doi bărbați, unul din Mera, celălalt din județul Neamț, sunt acuzați de abandon de familie, după ce au omis să mai plătească pensiile alimentare copiilor lor.
   Ionel D., de 38 de ani, nu le-a mai dat celor trei copii ai săi niciun ban începând cu luna octombrie a anului trecut. Potrivit actelor de la dosarul cauzei, omul a fost obligat printr-o hotărâre judecătorească la plata a 100 de lei pentru fiecare minor în parte. Ionel D., care a mai fost condamnat pentru  infracțiuni similare, a recunoscut fapta, motivând că nu a avut loc de muncă stabil.
   În ceea ce-l privește pe Leontin Iulian G., de 39 de ani, originar dintr-o localitate din județul Neamț, el a fost trimis în judecată pentru aceeași infracțiune. În rechizitoriul întocmit pe numele său se arată că începând cu luna noiembrie a anului trecut, a refuzat să mai plătească cei 100 de euro, pe care fusese obligat de instanță să-i dea copilului său. Leontin nu a fost de găsit pentru a da declarații și pentru a i se prezenta materialul de urmărire penală. Mama sa, care le-a spus anchetatorilor că nu știe unde este, l-ar fi contactat telefonic și i-a adus la cunoștință de existența dosarului.
Ambele dosare au fost înregistrate pe rolul Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?