Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Lady Gaga: Mi-ar plăcea să fiu ca Adele


   Excentrica Lady Gaga a mărturisit într-o declarație că i-ar plăcea să fie precum Adele, cel puțin dintr-un punct de vedere. Cântăreața Lady Gaga, în vârstă de 26 de ani, este celebră pentru aparițiile ei publice nonconformiste, dintre care unele o dezavantajau. În ceea ce privește cuvintele de laudă la adresa colegilor de breaslă, artista nu este deloc generoasă.
   Cu toate acestea, Lady Gaga a mărturisit într-o declarație referitoare la cele scrise în presă cu privire la kilogramele sale în plus și la programul „Body Revolution”, susținut de ea pentru promovarea unei imagini pozitive de sine, că i-ar plăcea să semene mai mult cu Adele, cel puțin dintr-un punct de vedere: al respectului de sine. „Mă gândesc – ei bine, chiar nu îmi pasă dacă se crede că sunt grasă pentru că, sincer, m-am îngrășat cu aproximativ 13 kilograme- că Adele este mai mare decât mine și atunci despre ea de ce nu spune nimeni nimic? Ea este atât de minunată încât încrederea în sine este ceva ce trebuie să învăț de la ea. A ridicat moralul multor femei. Trebuie să fiu o femeie încrezătoare și să spun lucruri de actualitate care să fie utile celor tineri”, a declarat Lady Gaga.
   În ceea ce privește modul în care tabloidele au comentat fotografiile ei de pe scenă, în care formele generoase sunt evidente, cântăreața a catalogat subiectul drept „ridicol”. Artista a recunoscut de curând că s-a îngrășat cu aproape 13 kilograme, după ce părinții ei, Joseph și Cynthia Germanotta, au deschis un restaurant – Joanne Trattoria – la New York.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?