Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Consiliul Judeţean al Elevilor are lideri noi


   Cristian Gîrneață, elev la Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani, a fost ales în funcția de președinte al Consiliului Județean al Elevilor, în cadrul alegerilor ce s-au desfășurat ieri, la sediul Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea. „Cuzistul” a reușit să obțină 14 dintre cele 15 voturi exprimate.
   Elevul pornește pe acest drum cu vise mari și cu speranța că va putea să facă ceva pentru tinerii pe care s-a angajat să îi reprezinte. „Vin cu dorința de a continua ce am început acum doi ani. Consiliul Județean al Elevilor ne ajută pe noi toți să ne formăm, ne pune în contact cu foarte mulți oameni, de aceea este bine să ne implicăm, să facem lucrurile care ne plac, pentru că pe viitor ne vor ajuta foarte mult. Eu m-am format prin proiectele pe care le-am implementat în cadrul Consiliului Județean al Elevilor, am reușit să mă perfecționez alături de colegii mei de echipă. Vreau să păstrez proiectele de tradiție, pentru că le consider foarte importante, acestea fac parte din istoria Consiliului Județean al Elevilor Vrancea și ne arată cât de unitari suntem. Îmi place să îmi ocup timpul liber frumos, dar să și învăț. Mi-am dat seama că timpul liber petrecut la calculator se pierde, de aceea m-am hotărât să mă ocup de Consiliul Județean, să fac lucruri frumoase, povești de succes, oameni de succes și să fur din experiența lor, trăirile lor”, a spus Cristian Gîrneață, noul președinte al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea.
   De asemenea, din noua conducere a Consiliului Județean al Elevilor mai fac parte cei doi vicepreședinți și anume Cătălina Marcu, de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, și Bogdan Trifan, de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret”. Secretar al Consiliului este Ilinca Cercel, de la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu”. Din aceeași echipă mai fac parte Marian Iacob, elev al Colegiului Național „Unirea”, care va avea calitatea de avocat al elevilor, în vreme ce de concursuri școlare și extrașcolare se va ocupa Răzvan Turturică, tot de la Colegiul Național „Unirea”.
   De asemenea pentru cultură, educație și programe școlare a fost numită Cristiana Cazacu, de la Colegiul Național „Unirea”, iar de sport și programe de tineret va fi responsabil Teodor Lazăr, elev la Colegiul Economic. De mobilitate, informare, formare și consiliere se va ocupa Tudor Cosmin Bostan, elev al Colegiului Național „Unirea”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?