Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Victima unui accident, cu piciorul amputat


   Florinel G., una dintre victimele accidentului produs sâmbătă seara între  Odobești și Jariștea, este internat, în prezent, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgență Floreasca din București. Potrivit purtătorului de cuvânt al unității, medicul Bogdan Oprița, bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale în cursul zilei de luni, acesta fiind motivul pentru care este internat la Secția de Terapie Intensivă. Potrivit unor surse, bărbatului i-ar fi fost amputat un picior.
   Celelalte trei victime sunt internate, în continuare, la Spitalul Județean de Urgență Focșani, două în Secția de Te-rapie Intensivă și una în Secția de Ortopedie. Polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea vor solicita efectuarea unei expertize tehnice în cazul acestui accident.
   Reamintim că sâmbătă după amiază, un grav accident de circulație s-a produs între localitățile Jariștea și Odobești. Din primele verificări efectuate la fața locului s-a stabilit că Valentin B., de 22 de ani, din Odobești, în timp ce conducea un autoturism Renault, din cauza neatenției în conducere a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un autoturism Dacia, condus de Florinel G., de 41 de ani. În urma accidentului, ambii conducători auto, dar și doi pasageri din Dacia au ajuns la spital cu răni grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?